Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Camelia" by Velencei Rita # Book PDF Kindle ePub Free

Camelia

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Camelia
  • Author : Velencei Rita
  • Release Date : January 13, 2018
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 996 KB

Description

Szerelem és rejtély a bájos, napsütéses angol vidéken, ahol nem illik kérdezni, hacsak nem a citromfelfújt receptjéről van szó...
1870, Dorset grófság. A tizenhat éves Camelia Woods egy kis faluban él nevelÅ‘szülÅ‘knél, gyenge egészsége miatt a világtól szinte elzártan. Kétségbeesetten kutat testvére után, akinek csak a keresztnevét tudja, a felbukkanó apró nyomok azonban – úgy tűnik – tévútra vezetnek, miközben már abban sem lehet biztos, hogy Å‘t magát hogy hívják valójában. ElÅ‘kerül egy lezárt ládika ismeretlen monogrammal, felbukkan néhány londoni látogató, egy kalandornÅ‘ meg egy áskálódó rokon – mígnem egy sikertelen szökési kísérletet követÅ‘en, egy haláleset kapcsán rá nem lel eredeti származásának féltve Å‘rzött titkára.
Az élete azonban ezzel nem válik könnyebbé: egyedül kell helytállnia, amikor nevelÅ‘anyja agyvérzést kap, nevelÅ‘apja pedig alkoholistává válik – sÅ‘t, a titokzatos kincsesdoboznak is nyoma vész rejtélyes körülmények között. De Camelia nem az a fajta, aki meghátrál, ha szembetalálja magát egy talánnyal. Megtalálhat-e mindent: családot, szerelmet és boldogságot a múlt és a jelen kísértÅ‘inek, igazi és hamis barátoknak az árnyékában?


Free PDF Books "Camelia" Online ePub Kindle